Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа


Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа

Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ технологийг өөрийн фэйсбүүкээр дамжуулан танилцуулжээ. Тэрээр сэнс 4ш, нэг нь $2, сав $3, савх мод $0.5, хавчаар $2- оос бүтсэн бөгөөд нийт зардал $13.5 болжээ. Энэхүү хатаагч технологийг харсан хүмүүс шинэ санаа, оновчтой бүтээлд бүртгүүлж гэрчилгээ авах хэрэгтэй хэмээн зөвлөж байна.

Chingis Gant
https://www.facebook.com/chingis.gantuya/posts/10155475567650665

 

Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа

 

Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа

 

Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа

 

Монгол залуу үхрийн махыг 4-5 хоногт борц болгож хатаадаг шинэ савыг танилцууллаа

 


Сэтгэгдэл

АНХААРУУЛГА: Уншигчдын бичсэн сэтгэгдэлд www.Scandal.mn хариуцлага хүлээхгүй болно. ХХЗХ-ны журмын дагуу зүй зохисгүй зарим үг, хэллэгийг хязгаарласан тул ТА сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Сэтгэгдэлтэй холбоотой санал гомдлыг 9318-5050 утсаар хүлээн авна.